"Od predavanja do studentskih akcija", 4. 12. 2012.
DANI MEDICINSKOG FAKULTETA
Od predavanja do studentskih akcija
 
 
Darivanje krvi studenata (Foto: D. ŠKOMRLJ)RIJEKA » Tradicionalnim polaganjem cvijeća na grob braći Branchetta na groblju Kozalu jučer su počeli Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci koji se i ove godine sastoje od niza predavanja i studentskih akcija. Tako još danas u prostorijama FOSS-a traje dobrovoljno darivanje krvi dok će na svečanoj sjednici fakultetskog vijeća biti rezimirana ova godina na riječkom Medicinskom fakultetu. Dani Medicinskog fakulteta nastavljaju se sutra predavanjima dekana prof. dr. Alana Šustića, prof. dr. Hrvoja Kraljevića te znanstvenom tribinom kojom će biti predstavljene aktivnosti katedri fakulteta.
    U četvrtak će biti predstavljena publikacija Katedre za društvene i humanističke znanosti posvećene komunikaciji liječnika i pacijenta, a isti dan bit će održan simpozij »Medicina, društvo, čovjek: živost kritike Ivana Ilicha deset godina nakon njegove smrti«. Petak je posvećen znanstvenom pikniku odnosno simpoziju koji organiziraju studenti, a tjedan će završiti popularnim tulumom medicinara »Krvavica«.
    U ponedjeljak će svoje predavanje održati prof. dr. Borut Peterlin, a bit će predtsavljena i monografija Psihijatrijske bolnice Rab, a ovogodišnje izdanje Dana Medicinskog fakulteta zaključit će prof. dr. Igor Čatić. (B. Č.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk