Upisi na diplomske studije u ak.god. 2018./2019.

Odlukom Senata, u 2018./2019. ak. god. Sveučilište u Rijeci  jedan dio njegovih sastavnica provodit će prijave za upis u I. godinu diplomskih studija putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava diplomskih studija (NISpDS), a jedan dio samostalno. 

Prijave za upis u I. godinu diplomskih studija putem NIDSpDS-a provode: Fakultet zdravstvenih studija, Filozofski, fakutlet, Odjel za fiziku i Sveučilište u Rijeci (diplomski studij "Politehnika i informatika").
Upute za prijavu putem NISpDS-a dostupne su na sljedećoj poveznici, a popis ponuđenih studija i uvjeti za upis na sljedećoj poveznici


Prijave za upis u I. godinu diplomskih studija samostalno provode: Akademija primijenjenih umjetnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Ekonomski, Građevinski, Medicinski, Pomorski, Tehnički i Učiteljski fakultet te Odjel za biotehnologiju, Odjela za informatiku i Odjel za matematiku. Sve nformacije i upute u vezi prijava i upisa dostupne su na njihovim mrežnim stranicama. 

Odlukom Senata u 2018./2019. akademskoj godini ponuđena su 54 diplomska studijska programa i ukupno 2332 upisna mjesta od čega 1601 za redovite studente HR/EU, 71 za redovite studente strance i 660 upisnih mjesta za izvanredne studente. 
Natječaj za upis u I. godinu diplomskih studija u 2018./2019. ak. god. možete pogledati ovdje.

Odlukom Senata
, u 2017./2018. ak. god. Sveučilište u Rijeci i jedan dio njegovih sastavnica
provodit će prijave za upis u I. godinu diplomskih studija putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava diplomskih studija (NISpDS), a jedan dio samostalno.

Prijave za upis u I. godinu diplomskih studija putem NIDSpDS-a provode: Fakultet zdravstvenih studija, Filozofski, Građevinski i Učiteljski fakultet, Odjel za biotehnologiju, Odjel za fiziku, Odjel za matematiku i Odjel za informatiku i Sveučilište u Rijeci za upis na diplomski studij "Politehnika i informatika".
Upute za prijavu putem NISpDS-a dostupne su na sljedećoj poveznici, a popis ponuđenih studija i uvjeti za upis na sljedećoj poveznici


Prijave za upis u I. godinu diplomskih studija samostalno provode sljedeće sastavnice Sveučilišta u Rijeci: Akademija primijenjenih umjetnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Ekonomski, Medicinski, Pravni, Pomorski i Tehnički fakultet, a sve upute i informacije dostupne su na njihovim mrežnim stranicama. 


Odlukom Senata u 2017./2018. akademskoj godini ponuđena su 57 diplomskih studijskih programa i ukupno 2483 upisnih mjesta od čega 1620 za redovite studente HR/EU, 81 za redovite studente strance i 782 upisna mjesta za izvanredne studente. 

 Upisi na diplomske studije u ak. god. 2016./2017. 

Sastavnice Sveučilišta u Rijeci u 2016./2017. akademskoj godini neće provoditi prijave i upise na diplomske studije putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava diplomskih studija (NISpDS) već će se prijave i cjelokupni razredbeni postupak provoditi na visokim učilištima.
Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija u 2016./2017. akademskoj godini  možete pogledati ovdje

Odlukom Senata, u 2016./2017. akademskoj godini ponuđena su 54 diplomska studijska programa i ukupno 2537 upisnih mjesta od čega 1667 za redovite studente HR/EU, 84 za redovite studente strance i 786 upisnih mjesta za izvanredne studente.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk