"Online smotra Sveučilišta na webu smotra.uniri.hr", NL, 28.12. 2012.
SVEUČILIŠTE U RIJECI
 
 
RIJEKA » Sveučilište u Rijeci pokrenulo je multimedijalni pilot-projekt online smotre Sveučilišta, kroz koji su na webu smotra.uniri.hr interaktivno predstavljeni svi fakulteti, studijski programi, sveučilišni servisi i aktivnosti što se nude sadašnjim i budućim studentima.
    Online smotra posjetiteljima nudi odgovor na pitanje zašto studirati baš na riječkom Sveučilištu? Navedeni razlozi su da je riječ o modernom i dinamičnom sveučilištu treće generacije, orijentiranom na studente, koje potiče istraživanje, znanstveni rad i aktivizam te doprinosi održivom razvoju zajednice, a ujedno je javno odgovorno i socijalno osjetljivo sveučilište. Promovira se i Rijeka kao sveučilišni grad s dugom obrazovnom tradicijom i dugom povijesti inovativnosti, te kao »pametni grad« otvorenosti, tolerancije i razumijevanja novih trendova, grad posebne energije s golemim intelektualnim potencijalom.x
    Na internetskoj stranici smotra.uniri.hr buduće studente dočekuje i poruka sadašnjih studenata riječkog Sveučilišta u kojoj im dobrodošlicu izražavaju iznoseći vrijednosti svog Sveučilišta: kulturu kvalitete, inovativnost, kreativnost, sigurnost i solidarnost.
    Na Sveučilištu pozivaju sve srednjoškolce, kao i buduće studente, da posjete Online smotru, ali i da pridonesu razvoju pilot-projekta Online smotre Sveučilišta komentarima i sugestijama. (A. P.)


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk