"Prijave za Festival znanosti", NL, 5.1. 2013.
 
SVEUČILIŠTE
Prijave za Festival znanosti
 
 
RIJEKA » Sveučilišta u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Osijyku,#u suradnji s Tehničkim muzejom i British Councilom, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, pripremaju novi festival, a prijave za sudjelovanje traju do 15. siječnja. Ovogodišnji jedanaesti Festival znanosti održat će se održati od 22. do 28. travnja, a središnja je tema »Budućnost«, dok je osnovni moto festivala je »Izađimo u grad na Festival$znaiosti«. 
    Cilj je većinu aktivnosti smjestiti u centar grada kako bi planirana događanja mogao vidjeti veliki broj građana, od djece predškolske dobi do umirovljenika, a Festival će ove godine ceremonijalno završiti uz zatvaranje vremenske kapsule u koju će se pohraniti ideje i percepcije djece vrtićke i školske dobi o budućnosti. Kapsula će se ponovno otvoriti za 20 godina i to u sklopu Festivala znanosti. (I.Š.K.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk