Prvi riječki Start-up inkubator
Petak, 25.01.2013.
altGrad Rijeka objavio je Javni poziv za podnošenje prijava poslovnih ideja i ulazak u Start-up inkubator Rijeka. Cilj projekta je stvaranje poticajnog okruženja za samo zapošljavanje kroz realizaciju vlastitih poslovnih ideja. Glavni korisnici Start-up programa su studenti i nezaposleni mladi do 29 godina koji imaju znanja i ideje s područja informacijskih tehnologija, računalnih aplikacija, industrijskog dizajna, kao i ostali studenti raznih znanstvenih i stručnoh područja koji imaju poslovnu ideju i žele je realizirati kroz vlastiti posao.  

Rad na start-up projektima ne podrazumijeva nužno rad s formalno osnovanim gospodarskim subjektima koji aktivnost zasnivaju na već razrađenom poslovnom planu. U inkubatoru se pruža potpora prvenstveno fizičkim osobama u osmišljavanju i postavljanju poslovnih modela kojima se nude inovativni načini rješavanja problema, boljih ili povoljnijih od konkurencije.Stručna pomoć pri realizaciji vlastite ideje je osigurana od strane mentora koja se u tom smislu organizira otvorenim javnim pozivom na podnošenje prijava za mentorsku mrežu Start-up-a te osobnim kontaktima sa stručnjacima iz gospodarskih subjekata ili sveučilišne zajednice. Usluga je za korisnike u razdoblju predinkubacije (6 mjeseci) u potpunosti besplatna.

Prezentacija Start-up inkubatora Rijeka za sve zainteresirane buduće korisnike i mentore održat će se prema rasporedu: u srijedu 23. siječnja na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, područni ured Rijeka, Bulevar oslobođenja 14 u 11:00 sati, u četvrtak 24. siječnja na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Ika 42 u 10:30 u dvorani 3, u srijedu 30. siječnja u "Akvariju", prostoru do Studentskog restorana Kampus u 12:00 sati, u četvrtak 31. siječnja na Tehničkom fakultetu u Rijeci, Vukovarska 58 u 10:00 sati, predavaonica P1 te u  petak, 01. veljače  s početkom u 11,00 sati u Vijećnici Medicinskog fakulteta.

Više informacija vidjeti na poveznici.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk