Natječaj "Think and link" - program regionalne politike

Europski fond za Balkan (EFB) raspisao je natječaj "Think and link" - program regionalne politike, u okviru svog programa Envisioning Europe.

Programom se nastoji potaknuti uključivo
donošenje politika na Zapadnom Balkanu, koje je utemeljeno na dokazima, pokretanjem istraživačkih projekata koji su važni iz perspektive Kopenhaških kriterija te koji su ugrađeni u regionalnu izgradnju kapaciteta i umrežavanje u programskom ciklusu.

Program
je namijenjen think-tankovima u nastajanju, organizacijama civilnog društva usmjerenim na politike, nezavisnim institutima politika te istraživačkim skupinama relevantnim za razvoj politika.

Europski fond za Balkan daje potpore do maksimalno 15.000 eura koji se mogu koristiti za troškove istraživanja, putovanja u sklopu projekta i diseminacijske aktivnosti.

Projekt mora biti proveden u razdoblju između travnja i prosinca 2013. Razdoblje istraživanja u okviru projekta ne smije prelaziti šest mjeseci i trebalo bi biti provedeno u razdoblju od travnja do rujna 2013., dok bi razdoblje za diseminacijske aktivnosti trajalo od listopada do prosinca 2013.

Rok za prijavu je 20. veljače 2013., a više informacija možete pročitati ovdje.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk