Stipendije za Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013.
Stipendije za Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013.

Međunarodna ljetna škola „Seggau" 2013. (Graz International Summer School Seggau 2013) namijenjena je međunarodno orijentiranim studentima koji žele proširiti svoje razumijevanje sadašnjih Europskih poslova proučavanjem i raspravom o različitim aspektima europskih identiteta i budućeg razvoja u kontekstu upravljanja i obrazovanja.

Sveučilište u Grazu u suradnji s Komisijom biskupske Konferencija Europske zajednice (COMECE) i biskupije Graz-Seggau organizira Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013. na temu „Kolektivni identiteti: Nacionalizam, transnacionalizam - Europa i šire“/ Collective Identities: Nationalism, Transnationalism – Europe and Beyond, koja će se održati u Austriji u periodu od 30. lipnja do 13. srpnja 2013. godine.

Rok prijave: 28. veljače 2013.

Ukupan iznos kotizacije za program ljetne škole „Seggau“ 2013. po studentu je 1,300 eura što pokriva troškove kolegija, edukacije, predavanja te smještaja i prehrane za razdoblje od 2 (dva) tjedna.

Međutim, za studente koji dolaze iz jedne od sljedećih država: Albanije, Armenije, Azerbejdžana, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Češke, Estonije, Gruzije, Mađarske, Kazahstana, Kosova, Latvije, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Makedonije, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Turske i Ukrajine, a budu prihvaćeni na program ljetne škole „Seggau“ 2013. imaju mogućnost dobivanja stipendije u vidu umanjenih troškova školarine.

Za studente koji dobiju stipendiju tršokovi školarine umjesto 1,300 eura iznose 350 eura.

Svaki kandidat putne troškove snosi sam.

Pet razloga zašto se prijaviti na Međunarodnu ljetnu školu „Seggau“ 2013.:
  •     dvotjedni boravak u kampusu uz 80 studenata i 15 predavača;
  •     6 ECTS bodova za sudjelovanje i seminarske radove;
  •     2 (dvije) serije predavanja, 6 (šest) paralelnih seminara iz modula: Zakon i politika, ekonomija i inovacije, društvo i kultura, povijest, snaga i upravljanje, etika i religije, mediji i komunikacija;
  •     razgovori sa međunarodnim predavačima i gostima;
  •     u sklopu „Seggau” 2013. imate: školarinu, hranu, smještaj, izvannastavne aktivnosti i izlete.
Detaljnije informacije možete pogledati u prilogu ili na mrežnim stranicama: http://International.uni-graz.at/gusegg


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk