Preuzmite prezentacije s FP7 ERA Chairs info dana
Informativni dan za pilot natječaj FP7-ERA Chairs-Pilot Call-2013 održan je 25. siječnja 2013. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.
Promjenama Radnog programa za 2012-2013 – Capacities - Research Potential (REGPOT), Europska komisija omogućila je raspisivanje pilot natječaja FP7-ERA Chairs– Pilot Call 2013 sa svrhom što bolje pripremljenosti istraživačkih institucija u tzv. konvergirajućim regijama za iskorištavanje sredstava iz budućeg višegodišnjeg okvira za financiranje, potpune integracije u Europski istraživački prostor i ostvarenja sinergijskog efekta između financiranja istraživanja i financiranja kohezije.
Prezentacije o ERA Chairs pilot natječaju uz smjernice za prijavu na natječaj, strukturnim fondovima i jačanju inovacijskih kapaciteta, Europskoj povelji za istraživače i Kodeksu o zapošljavanju istraživača možete preuzeti na mrežnim stranicama Euraxess portala.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk