Studentski kongres NeuRi 2013
Petak, 26.04.2013.

alt
Nakon uspješno realiziranih studentskih kongresa neuroznanosti 2011. i 2012. godine, želimo stvoriti tradiciju „travanjskih“ okupljanja mladih zaljubljenika u neuroznanost u Rijeci i na Rabu te koristimo ovu priliku najsrdačnije vas pozivati na 3. studentski kongres neuroznanosti s međunarodnim sudjelovanjem - NeuRi 2013. Pod motom „Edukacija & Iskustvo“ zajedno ćemo s pozvanim predavačima steći nova znanja i vještine, imati priliku prikazati rezultate vlastitih istraživanja, intenzivno se družiti te uspostaviti brojne kontakte i nezaboravna poznanstva.
 
Zato pozivamo sve vas koji se bavite znanstveno-istraživačkim radom unutar raskošne neuroznanstvene palete, od neuroanatomije, neurofiziologije, neurofarmakologije preko neurologije i psihijatrije do psihologije i svih ostalih područja koja u najširem smislu proučavaju ljudski mozak i njegovu funkciju, da aktivno sudjelujete na NeuRi 2013. Za vas smo pripremili tri dana bogatog znanstveno-stručnog i društvenog programa. Vaš domaćin bit će studentska udruga FOSS MedRi i Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci, a radnu subotu provest ćemo u rapskoj Psihijatrijskoj bolnici – jednoj od najreprezentativnijih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj.
 
Na kraju, drage studentice i dragi studenti, ovo je dobrodošlica svima vama koji ste dječjom radoznalošću svoje prve, malene znanstvene korake napravili još tijekom Desetljeća mozga, a koji ćete žar vlastite kreativne energije i želje za otkrivanjem „novih svjetova“ čovjekova mozga ostvariti u 21. stoljeću – Stoljeću uma!

 
Program kongresa NeuRi 2013. pronaći će te na linku ili putem web stranice www.neuri.uniri.hr
Progra
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk