"Druga riječka škola fizike u ožujku ", NL, 6.2. 2013.
SVEUČILIŠTE
 
RIJEKA » Nakon prošlogodišnje Prve zimske škole fizike u Rijeci, Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci za vrijeme ovogodišnjih proljetnih praznika organizirat će Drugu riječku školu fizike »Fizika u novom prostor-vremenu«. Škola će se 25. i 26. ožujka održati u novim prostorima Odjela u Sveučilišnom kampusu. Tijekom dva dana za polaznike Škole organizirat će se predavanja, radionice i tribina, razgledavanje laboratorija Odjela, razgovori sa znanstvenicima, interaktivna edukativna izložba, kao i posjet Astronomskom centru Rijeka. Ujedno će se organizirati i javna tribina o problematici rada s nadarenim učenicima, u kojoj će se nastojati postići snažnija komunikaciju između nastavnika, znanstvenika i učenika.
    Broj učenika i nastavnika koji mogu sudjelovati u Školi bit će ograničen, a osim ocjena i sudjelovanja na natjecanjima, važan će kriterij pri odabiru biti i motivacija pojedinog učenika za sudjelovanjem u Školi te preporuke nastavnika. Učitelji osnovnih i nastavnici srednjih trogodišnjih škola mogu prisustvovati Školi, ali bez učenika, jer je škola namijenjena učenicima polaznicima škola s četverogodišnjim nastavnim planom i programom. Nastavnici srednjih škola sa četverogodišnjim programom mogu prisustvovati sa svojim mladim fizičarima. (I. Š. K.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk