Rijeka psihologije 2013.
Petak, 08.02.2013.


U organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra, Grada Rijeke, Udruge studenata psihologije 'Psirius' te Ri Psi Alumni kluba od 18. do 24. veljače 2013. godine u Rijeci će se održati druga po redu Rijeka psihologije. Ova manifestacija odvija se u okviru 6. Tjedna psihologije koji se obilježava na državnoj razini s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice.

Kao i prošle godine, cilj projekta Rijeka psihologije je popularizacija psihologije i promicanje njenog položaja u društvu kroz organizaciju popularnih predavanja, radionica, promocija, debata, tribina, izložbi i znanstvenih kafića u različitim prostorima na području Grada Rijeke. Osim promocije struke, Rijeka psihologije ima i humanitarni karakter: prodajom promotivnih materijala (šalica, bedževa, antistress loptica) na štandu na Korzu prikupljat će se sredstva koja će u cijelosti biti donirana Odjelu za neurokognitivnu rehabilitaciju Psihijatrijske bolnice Rab.

Više o samoj manifestaciji potražite na linku.

 

Program manifestacije

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk