Izložba „Memorija 2013.“
Ponedjeljak, 18.02.2013.

U četvrtak, 31. siječnja 2013. godine, u sali restorana „Kampus“ na Trsatu  otvorena je izložba umjetničkog rada pod nazivom „Memorija 2013.“. Autori ovog  zajedničkog rada, koji se može svrstati u kategoriju pejzaža u prostoru, su grupa studenata polaznika  4. godine  studija  na Akademiji za primijenjenu umjetnost pri Sveučilištu u Rijeci.  Izloženi rad studenti su izradili u okviru kolegija eksperimentalnog crtanja, a pod vodstvom mentora red. prof. Gorana Štimca.

Ovom izložbom u prostoru restorana „Kampus“ Studentski centar Rijeka ostvario je novu suradnju sa znanstveno – nastavnom ustanovom kao sastavnicom Sveučilišta u Rijeci. Naime, prostori Studentskog centra jesu mjesto studentskog života i interakcije sveučilišnih aktera međusobno kao i s ostalim širim društvom i zbivanjima. Stoga se ovakvim događajima i suradnjama otvaramo za prepoznavanje Centra kao mjesta susreta i života studenata, profesora i šireg društva našeg grada i okolice.

Prigodnom otvaranju izložbe nazočili su prof. Štimac sa svojim suradnicima i studentima autorima izloženog djela, mr. Dinko Jurjević, ravnatelj SC Rijeka sa suradnicima te drugi nastavnici i studenti sa Sveučilišnog kampusa na Trsatu.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk