"Širenje znanja o ljubavi, stresu, zdravlju, starenju", NL, 16.2. 2013.
RIJEKA PSIHOLOGIJE BOGAT PROGRAM 2. IZDANJA AMBICIOZNE MANIFESTACIJE OD 18. DO 24. VELJAČE
 
Program sadrži više od pedeset aktivnosti na različitim lokacijama u Rijeci i okolici, kroz koje građani besplatno mogu saznati štošta o nizu aktualnih tema 

Vedrana SIMIČEVIĆ
 
Manifestacija popularizira psihologiju i njene mogućnosti u podizanju kvalitete života * Foto: M. GRACINRIJEKA » Više od pedeset psihologa idućeg će tjedna, točnije od 18. do 24. veljače ponuditi Riječanima cijeli niz predavanja, radionica, promocija, debata i izložaba koje za cilj imaju pokazati široke mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinaca i zajednice. 
    Drugo izdanje manifestacije poznate kao »Rijeka psihologije«, koja se održava u sklopu Tjedna psihologije u Hrvatskoj donosi više od pedeset aktivnosti na različitim lokacijama u Rijeci i okolici kroz koje građani besplatno mogu saznati štošta o komunikaciji, stresu, partnerskim odnosima, ljubavi, roditeljstvu, razvoju djeteta, razvodu, profesionalnoj orijentaciji, samopoštovanju, zdravlju, p
Sudjeluje 40 studenata 
    
    U organizaciji programa »Rijeka psihologije« sudjeluje čak 40 studenata Odsjeka za psihologiju, koji će prezentirati rezultate svojih i svjetskih istraživanja suvremene tematike u ambijentu Kluba mladih. Više o samom programu može se saznati i na internet adresi www.rijekapsihologije.org.
 amćenju i koncentraciji, depresiji, starenju, različitim psihoterapijskim pravcima i brojnim drugim temama. »Rijeku psihologije« zajedničkim snagama organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, Psihološko savjetovalište Sveučilišnog savjetovališnog centra, udruga studenata psihologije »Psirius«, Grad Rijeka te Ri Psi Alumni klub. 
    Svečano otvaranje manifestacije održat će se u ponedjeljak 18. veljače s početkom u 18 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja. Tom će prilikom dr. sc. Alessandra Pokrajac-Bulian s Odsjeka za psihologiju održati predavanje pod nazivom »Imperativ vitkosti«, najavili su jučer u ime organizatora Ines Jakovčić i dr. sc. Zoran Sušanj, pročelnik Odsjeka za psihologiju. 
    Osim popularizacije psihologije i promicanja njenog položaja u društvu, manifestacija za cilj ima i promicanje volonterstva, no i humanitarni karakter. U te svrhe će na Korzu ispred Radio Rijeke za trajanja sedmodnevnog programa biti postavljen prodajni štand na kojem će građani svoje priloge za Odjel za neurokognitivnu rehabilitaciju Psihijatrijske bolnice Rab moći dati kupnjom antistres loptice, šalice s logotipom manifestacije ili bedža. U ovu u humanitarnu akciju građani se mogu uključiti i uplatom na žiro račun Filozofskog fakulteta (broj 2360000-1101536455, s pozivom na broj 70505505759-06 uz napomenu »za humanitarnu akciju«).
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk