Informativni dan za Erasmus studente
Srijeda, 06.03.2013.

altSlužba za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Rijeci je 5. ožujka 2013. organizirala informativni dan za incoming Erasmus studente koji su drugu godinu u okviru programa Erasmus došli na studijski boravak na naše Sveučilište.
 
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u ljetnom semestru 2012./13. studirat će četiri studenata (sa School of Business Administration Turiba, Latvija, Cracow University of Economics, Poljska, Universitat Rovira I Virgili, Tarragona, Španjolska i University of Food Tehnologies, Plovdiv, Bugarska).
Na Ekonomskom će fakultetu studijski boravak ostvariti pet studenata (sa Cracow University of Economics, Poljska, University of Economics in Bratislava, Slovačka, Free University of Bolzano, Italija, Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University, Poljska).
 
Filozofski fakultet ugostit će šest studenata (sa University of Wroclaw, Poljska, Univerza v Ljubljani, Slovenija, Cardinal Stefan Wyszyński University in Warsaw, Poljska).
 
Na Građevinskom fakultetu studirat će jedna studentica sa Hochschule RheinMain, Wiesbaden, Njemačka.
 
Tehnički fakultet ugostit će dva studenta sa Poznan University of Technology, Poljska.
 
Studentima se obratila prorektorica za nastavu i studentska pitanja prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i zaželjela im uspješan, koristan, a ujedno i zabavan boravak na mobilnosti.
 
Studenti su se u pratnji svojih hrvatskih kolega iz Erasmus Student Networka Rijeka nakon službenog dijela informativnog dana uputili na razgledavanje Rijeke i Opatije u turističkom double-decker autobusu.

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk