Novi Erasmus natječaji
Utorak, 12.03.2013.

altSveučilište u Rijeci  danas, 12. ožujka 2013. raspisuje nove natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus: Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) na inozemnim visokoškolskim ustanovama u zimskom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2013./14., Natječaj za mobilnost studenata (stručna praksa) u akademskoj godini 2013./14. i Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj godini 2013./14.


Rok za prijavu je 3. svibnja 2013. 

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus.

Sveučilište trenutno ima potpisan 161 Erasmus ugovor s institucijama u 24 zemlje članice Programa za cjeloživotno učenje (Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Italija, Latvija, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Turska, Velika Britanija). U skladu s potpisanim ugovorima, studenti Sveučilišta u Rijeci imaju na raspolaganju 338 mjesta na inozemnim sveučilištima.

Djelatnici Službe za međunarodnu suradnju će tijekom ožujka i travnja održati Erasmus info dane o otvorenom natječaju na sastavnicama Sveučilišta. Sastavnice će na svojim oglasnim pločama objaviti datum i sat održavanja info dana.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk