"Nagrada za životno djelo iznosi 20.000 kuna", NL, 27.3. 2013.
ZAKLADA SVEUČILIŠTA NATJEČAJ ZA DODJELU NAGRADA
 
RIJEKA » Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za dodjelu nagrade Zaklade Sveučilišta za akademsku godinu 2011./2012., a rok za dostavu prijava je 11. travnja.
    Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija, a tri će se nagrade dodijeliti znanstvenicima Sveučilišta za područja društvene i humanističke znanosti, biomedicinske i biotehničke znanosti te tehničke i prirodne znanosti, dok će se tri nagrade dodjeliti znanstvenim novacima i asistentima istih tih područja, a jedna će se nagrada dodijeliti umjetniku u umjetničko-nastavnom zvanju, zaposlenom na Sveučilištu te jedna nagrada asistentu u umjetničkom području i jedna nagrada za životno djelo.
    Nagrade se sastoje od novčanog iznosa i povelje, a znanstveni novaci i asistenti bit će nagrađeni iznosom od 8 tisuća kuna, znanstvenici s 12 tisuća kuna, dok nagrada za životno djelo iznosi 20 tisuća kuna. Rok za objavu odluke o dodjeli nagrade je dva mjeseca od dana zaključenja natječaja, odnosno najkasnije do 11. lipnja. (I.Š.K.)

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk