"Prikupljanje hrane za riječke beskućnike", NL, 27.3. 2013.
 
RIJEKA » Nakon provedene humanitarne akcije na svom fakultetu, članovi Studentskog zbora Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci jučer su i na Korzu pokrenuli prikupljanje pomoći za Prihvatilište za beskućnike »Ruže sv. Franje« koje ima trinaest kreveta, a čiji su kapaciteti nažalost najčešće do kraja ispunjeni potrebama ljudi bez krova nad glavom. Cilj akcije je osvijestiti mlade ljude za društveno korisne akcije i pružanje pomoći ljudima kojima je potrebna. Prema dojmovima budućih pravnika, već od prvog dana akcije studenti, profesori i ostali djelatnici fakulteta su se na njihov poziv odazvali u velikom broju.
    Završni dio akcije odvija se ispred Robne kuće »Ri«, danas i sutra, kada će na prigodnom štandu u vremenu od 10 do 13 sati studenti Pravnog fakulteta prikupljati hranu, higijenske i kućanske potrepštine za riječke beskućnike. Ovim putem pozivaju građane da se uključe u njihovu hvalevrijednu akciju. (S. P.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk