"Pomoć azilu za napuštene pse", NL, 27.3. 2013.
PREDUSKRSNA AKCIJA FMTU I CENTAR ZA REHABILITACIJU PREDALI DONACIJU
 
 
Prikupili smo hranu, deke, žicu za ograde i ostalo što je potrebno Društvu za zaštitu životinja Rijeka, objasnila je dr. sc. Daniela Gračan
 
Akcija je provedena zahvaljujući studentima humanitarcima – Daniela Gračan jučer u azilu za pse * Foto: S. JEŽINAVIŠKOVO » Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s Centrom za rehabilitaciju Rijeka organizirao je višemjesečnu humanitarnu akciju prikupljanja nužnih potrepština za azil Društva za zaštitu životinja Rijeka u Viškovu, a sve ono što su prikupili uručeno je jučer volonterima azila za napuštene pse. Prodekanica za poslovne odnose FMTU-a dr. sc. Daniela Gračan objasnila je kako je akcija provedena zahvaljujući studentima hotelijerstva, okupljenim u Studentsku udrugu za pomoć.
    – Naši studenti već čitav niz godina provode humanitarne akcije za one kojima je pomoć najpotrebnija. Dosad smo donirali dječje domove, te ostale potrebite udruge i institucije, a ove godine u suradnji s Centrom za rehabilitaciju odlučili smo pomoći azilu za napuštene pse. Prikupili smo hranu, deke, žicu za ograde i ostale nužne potrepštine koje su potrebne Društvu za zaštitu životinja Rijeka, a sad smo pred Uskrs i finalizirali cijeli projekt, objasnila je Gračan, koja je jučer zajedno s dr. Zrinkom Zadel predala prigodne darove i predstavnicima Centra za rehabilizaciju. Jedna od osnivačica Studentske udruge za pomoć Ines Čavapović kaže kako su u akciji sudjelovali svi studenti i djelatnici fakulteta u Iki, a prikupljeno je i nekoliko kreveta za pse. Psihologinja u Centru za rehabilitaciju Tamara Dukić Milohanić objasnila je kako su djelatnici i štićenici centra prikupili više pokrivača, što će poslužiti psima smještenim u azilu, a na predanim donacijama zahvalila se volonterka Društva za zaštitu životinja Blanka Tijan. (A. P.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk