Natječaj za izbor u novo zvanje i odgovarajuće radno mjesto
Četvrtak, 28.03.2013.
Sveučilište u Rijeci na temelju odluke Senata Sveučilišta u Rijeci objavljuje:
 
NATJEČAJ
 
za izbor:
 
1. jednog suradnika u suradničko zvanje i na odgovarajuće radno mjesto asistenta (m/ž), iz znanstvenog područja polje filozofija.
 
2. jednog nastavnika u nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto višeg umjetničkog suradnika (m/ž), iz umjetničkog područja, interdisciplinarno umjetničko polje.
 
3. jednog nastavnika u umjetničko-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto docenta (m/ž), iz umjetničkog područja, polje kazališna umjetnost, grana kazališna režija.
 
Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane u Zakonu o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. Prijavi na natječaj treba priložiti: životopis i presliku domovnice, dokaz o akademskom stupnju,i popis umjetničkih i stručnih radova, dokaz o iskustvu rada u kazališnoj i filmskoj produkciji (t. 2), odnosno kazališnoj režiji (t. 3.)
 
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave natječaja.
 
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja šalje se na adresu: Sveučilište u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk