FameLab - prednatjecanje u Rijeci
Petak, 29.03.2013.Laboratorij slave je natjecanje studenata i mladih znanstvenika (18 do 35 godina starosti) u izlaganju znanstvenih tema na popularan način. Cilj je pred publikom i tročlanom, odnosno četveročlanom komisijom u tri minute,ne koristeći power point i slična prezentacijska pomagala, objasniti odabranu znanstvenu temu. Komisija ocjenjuje sadržaj i jasnoću izlaganja te karizmu
izlagača.

U četvrtak 11. travnja u 17 sati u zgradi sveučilišnih odjela u Kampusu na Trsatu održat će se prednatjecanje. Polufinalna natjecanja se održavaju u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu, a tri najbolja izlagača iz svakoga grada natjecat će se u finalu
u Zagrebu.

Program usavršavanja

Za sve pobjednike prednatjecanja bit će organiziran nagradni vikend-program usavršavanja koji obuhvaća rad s medijima, prezentacije uživo te rad pred kamerom. Radionica će se održati u subotu 20. i nedjelju 21. travnja 2013.

Završno natjecanje

Troje prvoplasiranih iz svakog prednatjecanja sučelit će se u završnom natjecanju koje će se održati u Zagrebu, u utorak, 7. svibnja 2013. uživo pred četveročlanim žirijem i publikom u Zagrebačkom plesnom centru, u Ilici 10.

Nagrade

Troje prvoplasiranih bit će nagrađeni prijenosnim računalima.

Pobjednici prednatjecanja osvojit će knjige iz Algoritmove biblioteke Facta, a prvonagrađeni svakog od prednatjecanja i čitač elektronskih knjiga.

Pobjednik završnog natjecanja osvaja i putovanje u Veliku Britaniju te sudjelovanje u međunarodnom Laboratoriju slave na Festivalu znanosti u Cheltenhamu u lipnju 2013.

Za sva pitanja i više informacija javite nam se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Prije prijave pročitajte upute za natjecatelje. Preuzmite prijavnicu za natjecanje.

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk