"U samo dva sata »planula« radionica crtanja", NL, 3.4. 2013.
SVEUČILIŠTE ZA 3. DOB

RIJEKA » Jučerašnjeg prvog dana upisa novog ciklusa Sveučilišta za 3. dob u svega dva sata planula su sva upisna mjesta za program radionice crtanja, a prema riječima Zorana Baljka iz Službe za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Rijeci, do petka još uvijek postoji mogućnost upisa u program Kulturna baština grada Rijeke.
    Naime, upisi se vrše svaki dan od 9 do 11 sati, na tel. 406-584 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a riječ je o osmom ciklusu predavanja u čijoj organizaciji uz Sveučilište sudjeluju i gradovi Rijeka i Opatija. Program Kulturna baština grada Rijeke započet će 9. travnja, početak radionice crtanja planira se za 17. travnja.
    Programi će se organizirati na Filozofskom fakultetu te na Akademiji primijenjenih umjetnosti, a sudjelovati mogu polaznici s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije, stariji od 55 godina, s najmanje završenom srednjom školom. (I. Š. K.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk