Održana dva znanstvena kolokvija
Četvrtak, 11.04.2013.
Na Sveučilištu u Rijeci su 10. travnja 2013. održana 2 znanstvena kolokvija, VII. i VIII. znanstveni kolokviji Sveučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2012./2013.
VII. znanstveni kolokvij se održao 10. travnja s početkom u 17,00 sati u zgradi Filozofskog fakulteta na Kampusu Trsat, gost predavač je bio dr. sc. Kevin R. Murphy s državnoga Sveučilišta u Coloradu, SAD na temu: “Performance Appraisal is both More and Less than Performance Measurement”.
VIII. znanstveni kolokvij se također održao u srijedu, 10. travnja s početkom u 17,45 sati u zgradi Filozofskog fakulteta na Kampusu Trsat, gost predavač je bila dr. sc. Jeanette N. Cleveland, s Odsjeka za psihologiju državnoga Sveučilišta u Coloradu, SAD, na temu: “Perceptions of Work within a Multi-Generational Workforce”.
Bračni par Cleveland i Murphy godinama surađuju na području psihologije koje se bavi procjenom radne uspješnosti, a profesorica Cleveland je razvila i poseban interes za percepciju rada kod zaposlenika različitih generacija i spolne pripadnosti. U zanimljivu raspravu koju su moderirali prof. dr. sc. Nevenka Ožanić, prorektorica za znanost i razvoj i izv. prof. dr. sc. Zoran Sušanj, sa Odsjeka za psihologiju uključili su se profesori i studenti riječkog Sveučilišta.
.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk