11. Festival znanosti
Četvrtak, 18.04.2013.
altU Rijeci će se od 22. do 26. travnja 2013. po jedanaesti put održati Festival znanosti čija je ovogodišnja tema "Budućnost". Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.

Tijekom pet dana program festivala će se odvijati na nekoliko gradskih lokacija; u dvorani HKD-a, Astronomskom centru, u Gradskoj vijećnici na sveučilišnom kampusu na Trsatu, Prirodoslovnom muzeju, Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskoga primorja,Sveučilišnoj knjižnici, Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji, a dio programa će izaći i na popularni Korzo.Izložbe, filmske projekcije, radionice, tribine, predavanja, natjecanja, kao i predstave za najmlađe samo su dio bogatog programa čiji cjeloviti raspored možete pogledati na linku.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk