Objavljena publikacija za javnu raspravu: „WBC Regional model of university – enterprise cooperation“
Projektni tim WBC-VMnet projekta (www.wbc-vmnet.rs) kojeg čini 13 partnera iz 4 EU i WBC zemalja, pripremio je za javnu raspravu prijedlog novog regionalnog modela suradnje sveučilišta i poslovnih subjekata, koji je razvijen i analiziran u okviru projekta „WBC Virtual Manufacturing Network – Fostering Integration of the Knowledge Triangle“, financiranog od strane EU u okviru TEMPUS IV programa. Kako se projekt bavi integracijom tzv.“trokuta znanja“ koji čine obrazovanje, istraživanja i inovacije u poslovnim subjektima, kroz uspostavljanje održive i efikasne suradnje svih sudionika, Vaše mišljenje, sugestije i prijedlozi su od osobite važnosti za poboljšavanje predloženog modela i njegovu daljnju implementaciju u regiji zapadnog Balkana.
Javna rasprava trajat će do 30. Svibnja 2010, te se projektni tim unaprijed zahvaljuje na vremenu koje ćete posvetiti ovoj inicijativi kao i na prijedlozima koje možete poslati na e-mail adresu projekta Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Publikacija „WBC Regional model of university – enterprise cooperation“
Opširnije - Poziv na javnu raspravu
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk