Radionica NEWFELPRO projekta MZOS

Centar za EU projekte Sveučilišta u Rijeci poziva Vas na radionicu NEWFELPRO projekta Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koje će se održati 23. svibnja 2013., s početkom u 11 sati u dvorani O-027 zgrade Sveučilišnih odjela (kampus na Trsatu), Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka.
alt
Međunarodni program stipendiranja i mobilnosti za iskusne istraživače (New International Fellowship Mobility Programme for Experienced Researchers in Croatia -NEWFELPRO) je projekt stipendiranja Vlade Republike Hrvatske koji provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Projekt u vrijednosti od 7 milijuna eura financira se iz Sedmog okvirnog programa, potprograma Marie Curie COFUND te iz državnog proračuna. NewFelPro će trajati do kraja 2016. godine. 

NEWFELPRO program nudi mehanizme za financiranje mobilnosti istraživača te će radionica  ponajviše biti zanimljiva znanstvenicima koji planiraju provesti određeno vrijeme u inozemstvu baveći se istraživačkim radom ili bi voljeli ugostiti stranog istraživača na svojoj znanstvenoj ustanovi.

Izlaganje o NEWFELPRO projektu i uvjetima stipendiranja, natječajnom postupku i projektnoj dokumentaciji održat će predstavnici  Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH, Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh, dok će dr. sc. Robert Vianello s Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu, višestruki dobitnik Marie Curie stipendija, izlagati o osobnim iskustvima prilikom prijavljivanja Marie Curie stipendija i istraživačkom boravku u inozemstvu.

Za radionicu se možete prijaviti na sljedećoj poveznici, a više o projektu možete pročitati ovdje.

Preuzmite prezentaciju s Info dana.
 

Novosti

Europa za građane: novi rokovi za natječaje u 2019. i 2020. godini

U nastavku pogledajte nove rokove za prijavu projekata 

Saznaj više

Održana Noć istraživača u Rijeci

Noći istraživača u Rijeci održana je 28. rujna 2018. godine. Više pogledajte u nastavku. 

Saznaj više


EFRR: Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije

Produljen je rok za dostavu projektnih prijedloga do 31. listopada 2018. godine. 

Saznaj višeArhiva

Događanja

Noć istraživača u Rijeci

Dođite u petak, 28. rujna u Tower Centar od 17 do 22 sata i istražujte s nama!

Saznaj više

Obzor 2020.: Nacionalni informativni dan za područje Svemir

Prijavite se za sudjelovanje na info danu koji će se održati 6. rujna u Zagrebu.

Saznaj više


Dan europske teritorijalne suradnje

Prijavite se za sudjelovanje na događanju „Uživanje kulturne baštine“ koje će se održati 26. rujna u Portorožu i Piranu u sklopu Dana europske teritorijalne suradnje. 

Saznaj višeArhiva

 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk