Sajam poslova
Četvrtak, 09.05.2013.

Kao i svake godine riječki Zavod za zapošljavanje organizira Sajam poslova stvarajući tako još jednu priliku za komunikaciju među svojim klijentima i partnerima te direktan susret „ponude i potražnje za radom“.

Sajam poslova prepoznat je kao mjesto gdje se u što boljem svjetlu nastoje predstaviti i poslodavci i oni koji traže posao; mjesto je to korisnih savjeta o razvoju karijere koje daju stručnjaci tržišta rada te onih koje su život i praksa učinili stručnima; mjesto informacija i rasprava o poticanju zapošljavanja i o trenutno jednoj od aktualnih tema – samozapošljavanja.

 

 Na sajmu je predviđeno izravno predstavljanje  tvrtki/obrtnika, obrazovnih institucija, udruga, komora, lokalne
samouprave, razvojnih agencija i Zavoda za zapošljavanje putem izložbenih pultova i multimedijskih prezentacija. 
Sa druge  strane , predstavit će se nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja te studenti i učenici i time ostvariti osobni kontakt s izlagačima.

Sajam u 10:00 sati  na Građevinskom fakultetu svečano otvara ministar rada i mirovinskog sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr. med. Otvaranju slijedi okrugli stol na popularnu temu „Samozapošljavanje – od ideje do realizacije“.

Osim velikog broja tvrtki, obrazovnih i ostalih institucija i organizacija koje se predstavljaju na izložbenim pultovima te Okruglog stola, program Sajma upotpunjuju i radionice za posjetitelje i mogućnost korištenja računalnog programa profesionalnog usmjeravanja „Moj izbor“ (namijenjen svim korisnicima koji razmišljaju o promjeni zanimanja ili žele saznati dodatne informacije o pojedinim zanimanjima).

Zanimljiv dodatak Sajmu je i nagradna igra s dodjelom vrijednih nagradnih obrazovnih programa.

Poziv na Sajam poslova 2013

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk