"Sudjeluju 33 poslodavca", NL, 9.5. 2013.
 
SVEUČILIŠNI KAMPUS
Sajam poslova
 
 
Detalj s prošlogodišnjeg Sajma poslova            * Foto:RIJEKA » Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Rijeka i ove godine tradicionalno organizira Sajam poslova. Sajam će biti održan sutra s početkom u 10 sati na Građevinskom fakultetu u sklopu Sveučilišnog kampusa, Ulica Radmile Matejčić 3. Riječ je o jednodnevnom događaju što se organizira s prvenstvenim ciljem povezivanja izlagača s tražiteljima zaposlenja u Primorsko-goranskoj županiji. 
    – Na sajmu je predviđeno izravno predstavljanje tvrtki, obrazovnih institucija, udruga, komora, lokalne samouprave, razvojne agencije i Zavoda za zapošljavanje putem izložbenih pultova i multimedijskih prezentacija. S druge strane, predstavit će se nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja, studenti i učenici i time ostvariti osobni kontakt s izlagačima i na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije kao što su slobodna radnja mjesta, planovi vezani uz nova zapošljavanja, obrazovanje i usavršavanje. 
    – Posebno želimo naglasiti da će se ove godine, unatoč gospodarskoj krizi, na sajmu predstaviti 33 poslodavca od ukupno 59 izlagača. Iznimno smo sretni što se neki prvi put predstavljaju posjetitelji
KD Autotrolej d.o.o. osigurava besplatan prijevoz na liniji 8a (od Trga Bana J.Jelačića do kampusa) u razdoblju od 9,30 do 15,30 sati, odnosno pola sata prije početka i pola sata nako0n završetka sajma i za vrijeme njegova trajanja, čime se ide na ruku nezaposlenima koji nemaju novca za javni prijevoz.
 ma. Uspjeli smo obuhvatiti većinu djelatnosti od kojih su najzastupljeniji trgovina, turizam i ugostiteljstvo, brodogradnja, osiguranja, bankarstvo, transport, proizvodnja, telekomunikacije, privatna zaštita i ostali, kazala je jučer novinarima predsjednica riječkog HZZ-a Jadranka Tomašić. 
    Sajam će otvoriti ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, a posjetitelji sajma mogu sudjelovati u nagradnoj igri. 
    – Nagrade su razni programi obrazovanja, osposobljavanja i prekvalifikacije u vrijednosti do 4,5 tisuća kuna, najavila je Tomašić.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk