"Studirati s invaliditetom", NL, 9.5. 2013.
INFORMATIVNO PREDAVANJE

* Foto: I. TOMIĆRIJEKA » »Studirati s invaliditetom« naziv je predavanja koje je jučer održano u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića s ciljem upoznavanja maturanata s mogućnostima koje studentima s invaliditetom pruža Sveučilište u Rijeci. Predavanje je organizirao Ured za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra, a kako je istaknula Sanja Korkut, postat će ubuduće kontinuirana aktivnost Ureda. 
    – Maturanti su iz prve ruke, od samih studenata dobili informacije o pravima i mogućnostima koje mogu ostvariti tijekom studiranja, kaže Korkut. 
    Ove akademske godine na Sveučilištu u Rijeci studiraju 43 studenta s inavliditetom, a najviše ih je na Filozofskom fakultetu. Napominjući kako broj takvih studenata raste, Korkut zaključuje da je razlog tome Sveučilišni kampus koji studentima s invaliditetom pruža znatno veće mogućnosti od dosadašnjih fakultetskih zgrada. (I.Š.K.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk