"Po stan na www.ssa.uniri.hr", NL, 11.5. 2013.
 
SVEUČILIŠNA SMJEŠTAJNA AGENCIJA
 
Iva Kastrapelli, Ivan Roje i Luka Panjković * Foto: P. FABIJANRIJEKA » Mogućnost brzog i kvalitetnog pretraživanja, dogovaranja sastanaka s agentima i efikasnog rješavanja mogućih birokratskih problema glavna su obilježja web portala Sveučilišne smještajne agencije koji je jučer službeno predstavljen na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. 
    – Portal se može otvoriti na adresi www.ssa.uniri.hr, a uskoro će se pojaviti i na bannerima svih fakulteta. Na portalu se stanovi mogu tražiti po kriterijima cijene i blizine određenom fakultetu, a potom, ako netko želi detaljnije, i po kvartovima, dužini najma, površini, sadržajima koje stan ima... Kada netko odabere stan, preko poratala može zakazati sastanak s agentom u točno određeno vrijeme, rekao je Danko Žitinić, projektni menadžer u Stripu, studentskoj tvrtki Sveučilišta u Rijeci, koja realizira ovaj projekt u suradnji s mladim riječim poduzetnicima Ivom Kastrapeli i Lukom Panjkovićem, koji vode agenciju. 
    – U Rijeci studira oko 18.000 studenata od čega njih oko 9.000 nije iz Rijeke, a kreveta u Studentskom domu ima oko 600, rekla je Kastapeli. U »asortimanu« SSA trenutačno se može pronaći oko 60 stanova, od čega ih je pola već iznajmljeno. (I. B.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk