Natječaj za stipendiranje hrvatskih istraživača
Ponedjeljak, 20.05.2013.
U srpnju 2013. godine očekuje se prvi natječaj u sklopu novog međunarodnog programa stipendiranja i mobilnosti za iskusne istraživače u Hrvatskoj (New International Fellowship Mobility Programme for Experienced Researchers in Croatia - NEWFELPRO). Natječaj će biti otvoren 90 dana, do listopada 2013., a na njega će se moći prijaviti dvije kategorije istraživača: mladi istraživači s akademskim stupnjem doktora znanosti ili četiri godine istraživačkog iskustva, te iskusni istraživači s više od deset godina istraživačkog iskustva i akademskim stupnjem doktora znanosti. Više informacija možete pročitati ovdje.

 

Povodom skorog otvaranja natječaja, Centar za EU projekte, u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta, organizira Info dan ovaj četvrtak, 23.5.2013., s početkom u 11 sati, u zgradi Sveučilišnih odjela (dvorana O-027). Zbog organizacije prostora, molimo Vas da ispunite prijavnicu za sudjelovanje na info danu.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk