Kenji Nakanishi posjetio SuRi
Utorak, 04.06.2013.
 
Prof. Kenji Nakanishi, predsjednik Hyogo Medical College, Japan posjetio je Sveučilištu u Rijeci u razdoblju od 2. do 4. lipnja 2013. godine.
 
Svoj boravak započeo je na Medicinskom fakultetu Rijeka, gdje se sastao s dekanom prof. dr. sc. Alanom Šustićem i njegovim suradnicima, razgledao Zavod za fiziologiju i imunologiju te održao prigodno predavanje pod nazivom „IL – Family Cytokines in Allergic Inflammation“.
 
Drugoga dana svojega boravka na Sveučilištu u Rijeci, prof. Nakashini posjetio je Rektorat Sveučilišta, gdje je održao sastanak s rektorom prof. dr. sc. Perom Lučinom i prof. dr. sc. Damirom Zecom, prorektorom za međunarodnu suradnju.
 
Medicinski fakultet u Rijeci je s Hyogo Medical College po prvi put sklopio ugovor o bilateralnoj suradnji 2007. godine. Zahvaljujući tome već petu godinu za redom odvija se i uspješna razmjena studenata medicine dvaju ustanova radi obavljanja prakse.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk