Obilježavanje 3 milijuna Erasmus studenata
Europska komisija potvrdila je da je planirana brojka od 3 milijuna Erasmus studenata dosegnuta u akad.god. 2012./2013. Objava se očekuje na službenoj press konferenciji 8. srpnja 2013.

Kako bi se uveličao taj događaj, EK će iz svake zemlje sudionice Programa izabrati po jednog ''trimilijuntnog'' Erasmus studenta na način na koji su se prije obilježile i okrugle brojke od 1 i 2 milijuna Erasmus studenata. Međunarodni odbor Erasmus Student Networka u Briselu pristao je pomoći pri odabiru, te će studente tako odabrati njihovi kolege. Odabrani studenti će dobiti priliku predstaviti se Europi na internetskim stranicama Europske Komisije, a čeka ih i iznenađenje.

web stranica gdje se studenti mogu prijaviti: http://www.esn.org/webform/are-you-3000000th-erasmus-student .
Rok za prijavu je 23.lipnja 2013. Detalji o načinu prijave i tome što se očekuje od studenata nalaze se niže.

Uključiti se mogu svi studenti , odlazni i dolazni, naročito oni studenti koji su za vrijeme mobilnosti bili izrazito aktivni u sudjelovanju u raznim projektima organiziranima za Erasmus studente i svoju sredinu ili su sami bili inicijatori u promicanju aktivnosti mobilnosti po svom povratku.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk