"Nagrada za najbolji e-kolegij 8.000 kuna", NL, 26. 6. 2013.
 
SVEUČILIŠTE NATJEČAJ ZA PRIMJENU TEHNOLOGIJE
 
 
Pod e-kolegijem smatra se kolegij ili njegov dio koji se izvodi uz uporabu informacijske tehnologije te interneta
 
Primjena novih tehnologija na Sveučilištu je imperativ * Foto: D. ŠKOMRLJRIJEKA » Sveučilište u Rijeci objavilo je natječaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij Sveučilišta u 2012./2013. akademskoj godini te natječaj za dodjelu financijskih sredstava za rad na razvoju e-kolegija u akademskoj 2013./2014. godini. Krajnji rok za dostavljanje prijava za najbolji e-kolegij je 22. rujna, a cilj ove nagrade je istaknuti pozitivne i najbolje primjere uporabe suvremene informacijske i komunikacijske tehnologije te interneta u sveučilišnom obrazovanju. 
    Nagrada za najbolji e-kolegij dodjeljuje se za kolegije u kojima se tehnologija rabi na najbolji način za proces obrazovanja kako u tehnološkom, tako i u pedagoškom, odnosno didaktičkom smislu. Pod e-kolegijem smatra se sveučilišni kolegij ili njegov značajan dio koji se izvodi uz uporabu informacijske i komunikacijske tehnologije te interneta, a dodjeljuje se jedna glavna nagrada za najbolji e-kolegij u iznosu od osam tisuća kuna te jedna dodatna nagrada u iznosu od dvije tisuće kuna za posebno ostvarenje iz segmenata specifičnih za e-kolegije. Rok za objavu konačne odluke o dodjeljivanju nagrade je 29. studenoga. 
    Natječaj za dodjelu financijskih sredstava za rad na razvoju e-kolegija otvoren je do 16. rujna, a razvoj e-kolegija podrazumijeva izradu digitalnih obrazovnih materijala. Financijska sredstva mogu se koristiti za honoriranje angažmana nastavnika, suradnika i specijalista, nabavu opreme i programske podrške, literature i materijala za izradu e-kolegija. Postupak dodjele financijskih sredstava za rad na razvoju e-kolegija temelji se na načelima izvrsnosti, transparentnosti, nepristranosti i jednakosti postupka za sve podnositelje prijava. Iznos ukupnog fonda za dodijeljivanje sredstava je 100 tisuća kuna, a maksimalni iznos sredstava koji se mogu dodijeliti jednoj prijavi je 10 tisuća kuna. Rok za objavu rezultata natječaja je 15. studeni.

I. ŠESTAN KUČIĆ

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk