Smještaj riječkih studenata
Četvrtak, 11.07.2013.

Na Sveučilištu u Rijeci trenutno je u provedbi projekt Sveučilišna smještajna agencija (SSA), kojoj je zadaća studentima s prebivalištem izvan Rijeke olakšati pronalazak smještaja u mjestu studiranja. Pozivamo studentice i studente da kliknu na link (u dnu naslovnice) i pregledaju bazu stanova te izaberu željeni smještaj u blizini svojih fakulteta, a stanodavce da se prijave u bazu Sveučilišne smještajne agencije.

Procjenjuje se da oko 10 000 studenata koji studiraju na riječkom Sveučilištu nema prebivalište u Primorsko – goranskoj županiji. Kako zasad Studentski centar u Rijeci nudi samo 650 kreveta, većina studenata unajmljuje privatne stanove. Stoga je ''Strip'', d.o.o., tvrtka u vlasništvu Sveučilišta pokrenula projekt SSA, kako bi studentima olakšala pronalazak željenog stana za najam.
 
Pronalazak zadovoljavajućeg stana za najam vrši se preko internetske stranice www.ssa.uniri.hr  koja nudi fotografije stanova s detaljnim opisima, pretragom po cijeni, površini i lokaciji, kao i moguću ''šetnju'' gradskom četvrti u kojoj se izabrana nekretnina nalazi. Za sve dodatne informacije posjetite gore navedenu stranicu ili kontaktirajte Ivu Kastrapeli na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk