''MEDRI meets industry''
Četvrtak, 11.07.2013.

U ponedjeljak, 15. srpnja u Vijećnici Medicinskog fakulteta u Rijeci održat će se radionica pod nazivom ''MEDRI meets industry'' o strategijama komercijalizacije. Prva u nizu, radionica je dio IPA projekta ''Prema poduzetničkom Sveučilištu: prijenos znanja s Medicinskog fakulteta u Rijeci u biotehnološki poslovni sektor.'' Organizator radionice je Centar za proteomiku, a sudjelovat će predavači iz suradničkih institucija projekta: Imunološkog zavoda iz Zagreba i Znanstveno – tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci

Predavači iz Znanstveno – tehnologijskog parka Boris Golob i Neven Tamarut govorit će o glavnim konceptima koji trebaju biti uzeti u obzir prilikom komercijalizacije rezultata znanstvenih istraživanja, a predavači s Imunološkog zavoda u Zagrebu usredotočit će se na analizu poslovnih modela i procesa komercijalizacije u bio-farmaceutskom sektoru te na regulatorna pitanja na koja je potrebno odgovoriti u procesu komercijalizacije. Cilj radionice je omogućiti znanstvenicima i menadžerskom osoblju Medicinskog fakulteta da usvoje specifična znanja neophodna u istraživanjima u skladu s potrebama biotehnološke industrije i zdravstvenog sustava općenito.

Ulaz je slobodan, a obvezna on-line registracija obavlja se najkasnije do petka, 11. srpnja do 16.00 h ovdje .

Program i dodatne informacije možete preuzeti ovdje .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk