Zatvaranje ljetne škole
Petak, 12.07.2013.
 
Danas je u velikoj dvorani Rektorata održano zatvaranje devete po redu ljetne škole ''Međunarodno okruženje i europske integracije'' koju svake godine organizira katedra europskih integracija ''Jean Monet'' Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Program je trajao od 1. do 12. srpnja 2013, a studenticama i studentima iz Belgije, Češke, Hrvatske, Nizozemske, Poljske, Slovačke i Ujedinjenog Kraljevstva rektor je uručio priznanja.

Nakon uvodne riječi organizatora, polaznicima se obratio rektor prof. dr. sc. Pero Lučin: ''Ponosni smo na tradiciju našeg Ekonomskog fakulteta u održavanju ove ljetne škole. Želimo povećati broj ovakvih inicijativa, jer upravo kroz razmjenu ideja i iskustava možemo stvoriti mrežu znanja, koja je ključna za naš ekonomski napredak i društveni razvoj uopće. Nadam se da ste se također zabavili i uživali u ljepotama našeg kraja te da ćete biti ambasadori Rijeke i Hrvatske u vašim zemljama.''
 
alt

Cilj ove ljetne škole bio je upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.
 
U radu škole, predviđena je suradnja s lokalnom zajednicom, uspješnim hrvatskim poduzećima te domaćim i međunarodnim institucijama. Predavanja su održali predavači s hrvatskih i europskih sveučilišta i drugih institucija.

program možete preuzeti ovdje (.pdf).


     alt          alt          alt    
 
Neven Protić
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk