Eurostars - poziv za evaluatore
Poslovno – inovacijska agencija Republike Hrvatske (BICRO) poziva individualne tehničke stručnjake/evaluatore iz svih tehnoloških područja da se prijave na natječaj za evaluatore     Eurostars SME programa.

EUREKA je europska inicijativa za financiranje tržišno orijentiranih projekata različitih tehnologijskih područja koja pomaže izgradnji partnerstva kroz zajedničke multilateralne projekte, u cilju jačanja europske konkurentnosti. Očekivani rezultati projekta su novi proizvodi, usluge ili procesi koji promiču napredne tehnologije i imaju svoje mjesto na tržištu.
Eurostars je program za istraživanje i razvoj namijenjen malim i srednjim poduzećima koji se bave istraživanjem i razvojem ('R&D performing SME') nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Danas Eurostars okuplja i povezuje tvrtke i znanstveno-istraživačke institucije iz 31 zemlje članice inicijative.

Za sve dodatne informacije obratite se Nacionalnoj koordinatorici EUREKA i Eurostars projekata, gđa. Ani Tomašek na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj telefona +385 1 2352-624.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk