Kamp za brucoše RIBROO
Srijeda, 31.07.2013.

srijeda, 31. srpnja 2013.

Dragi brucoši! Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci ove godine po prvi put za vas organizira Kamp za brucoše ''RIBROO'' u kampu Lanterna u Poreču od 26. do 28. rujna 2013. Polaznicima će pripasti čast da budu začetnici ovog zajedničkog projekta. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja i informacija te prije svega druženje i zabava s kolegama, kao i upoznavanje starijih studenata, koji vam mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje - najbolje razdoblje u životu! Prijave traju do 15. kolovoza 2013.

S obzirom da je pred vama velika životna prekretnica, stariji studenti Sveučilišta odlučili su pomoći vam u što lakšem snalaženju u novoj sredini. U kampu ćete biti podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima. Svaki će tim imati svojeg koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program.
 

Više informacija možete saznati na službenoj stranici Kampa
http://www.ribroo.uniri.hr/ ,
 
na našoj facebook – stranici
 
ili poslati e-poštu na adresu:

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk