Tečajevi IT Akademije
Petak, 06.09.2013.

petak, 6. rujna 2013.
Centar za podršku učenju i poučavanju Sveučilišta u Rijeci – IT Akademija najavljuje nove programe obrazovanja u području pripreme e-učenja u okruženju MudRi u visokoškolskoj nastavi te u području specijalističkih MS Server 2012. certifikacija. Programi posebno namijenjeni sveučilišnim nastavnicima koji koriste ili će koristiti alate za e-učenje održat će se rijekom rujna, a specijalizirani Misrosoft tečajevi za stjecanje svjetski priznatih MS Server certifikacija od listopada do prosinca.  
Programi obrazovanja posebno namijenjeni sveučilišnim nastavnicima koji žele koristiti ili već koriste alate e-učenja u nastavi održat će se tijekom rujna 2013. godine.
  • Postavljanje e-kolegija u okruženju MudRi i osnove multimedije u obimu 20 sati, započinje 16.rujna 2013. Program osposobljava polaznike za rad u sveučilišnom sustavu za e-učenje MudRi, u svojstvu kreatora i dizajnera online nastavnog sadržaja. Polaznici će naučiti oblikovati sadržaje, moderirati i ocjenjivati sve aktivnosti studenata te im omogućiti korištenje kolaborativnih alata u sklopu odvijanja e-kolegija pomoću sustava MudRi. Upoznat će se s osnovama multimedije i njenog korištenja u oblikovanju sadržaja e-kolegija.
  • Ocjenjivanje i praćenje studenata na e-kolegiju u okruženju MudRi, u obimu od 4 sata, bit će jednodnevna edukacija 27. rujna 2013. Program osposobljava polaznike za rad sa posebno razvijenim modulom sustava za e-učenje MudRi, a koji omogućava ocjenjivanje radova, testova, kolokvija i svih ostalih aktivnosti studenata, u skladu s Pravilnikom o studiju Sveučilišta u Rijeci. Jednodnevna edukacija 27. rujna 2013. 

Najavljujemo i upis specijalističkih Microsoft tečajeva kao pripreme za stjecanje Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows Server 2012 i Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) Server Infrastructure certifikacija. Specijalistički tečajevi odvijaju se prema Microsoft Official Curriculum (MOC) programu edukacije, uz vodstvo Microsoft Certified Trainer-a i pružaju pomoć u pripremi za uspješno polaganje certifikacijskih ispita. Upisom specijalističkih tečajeva stječete niz znanja i vještina potrebnih za uspješan rad u okruženjima temeljenim na Microsoft infrastrukturi. Polaganjem ispita i stjecanjem svjetski priznatih certifikata pridružujete se obitelji Microsoft Certificiranih Profesionalaca te dokazujete visoku razinu znanja i povećavate mogućnost zaposlenja i napredovanja u poslu.
 
 
Ispiti za stjecanje certifikacija mogu se polagati u Testnom Centru ITA u prostorima CUP. Prijave za polaganje ispita rade se putem Prometric sustava (www.prometric.com) uz odabir centra pod nazivom IT Academy-CUP-University of Rijeka.  
Polaganjem ispita 410, 411 i 412 stječete MCSA: Windows Server 2012 certifikaciju. Uz položena prethodna tri ispita, polaganjem ispita 413 i 414 stječete MCSE: Server Infrastructure certifikaciju. Ispiti se mogu polagati bilo kojim redoslijedom. Certifikaciju stječete ispunjavanjem uvjeta.
 
Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051  584 815, poslati e-poštu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a prijaviti se možete putem linka:
 
http://itakademija.uniri.hr , putem kataloga tečajeva.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk