Poziv volonterima
Petak, 13.09.2013.

petak, 13. rujna 2013.

Sveučilište u Rijeci ove godine po prvi puta organizira Noć istraživača, manifestaciju koja će se održati u petak, 27.9.2013., u razdoblju od 17 do 23 sata u Tower Centru Rijeka. Noć istraživača održava se istodobno u naša tri najveća grada: Zagrebu, Splitu i Rijeci, a istodobno se održava i u tristotinjak gradova u 35 zemalja širom Europe.
Noć istraživača organizira se kako bi se na zabavan i jednostavan način podigla svijest šire javnosti o važnosti znanstvenog istraživanja za društvo te srušile predrasude koje često postoje prema znanstvenoistraživačkoj zajednici. 

Riječki dio programa pripremaju Sveučilište u Rijeci s Odjelom za biotehnologiju, Medicinski fakultet te Tehnički fakultet, a pripremljen je zaista bogat program koji se sastoji od pokusa i demonstracija, kino predstava, kvizova, glazbenih nastupa i nagradnih igara! Više informacija o Noći istraživača 2013. možete pronaći na web stranici: www.noc-istrazivaca.hr i facebook stranici projekta.

Ovim putem pozivaju se svi studenti i studentice koji bi bili voljni kao volonteri sudjelovati u provedbi Noći da nam se pridruže! Volonteri će pomagati u različitim dijelovima programa, poput promocije događaja, pripreme prostora prije početka programa, praćenja posjećenosti, tehničke pomoći prilikom prezentacija te informiranje posjetitelja o programu. Volonteri će biti angažirani tijekom trajanja same manifestacije, uz nekoliko kraćih angažmana u tjednu prije. Organizator će osigurati hranu i osvježenja za vrijeme trajanja manifestacije te prigodne poklončiće za volontere.

Svi zainteresirani trebaju poslati ispunjenu prijavnicu i životopis na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Rok za prijavu je 18. rujna u 13 sati.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk