Posjet DFG-a Opatiji i Rijeci
Petak, 20.09.2013.
 
petak, 20. rujna 2013.
 
Predstavnici DFG-a , Njemačke zaklade za znanost, na poziv Hrvatske zaklade za znanost, boravili su u utorak, 17. rujna u Opatiji te posjetili Sveučilište u Rijeci. U jutarnjim satima posjetili su Medicinski fakultet gdje su se upoznali sa znanstvenim radom na toj sastavnici. Nakon toga su ih u Rektoratu primili rektor Sveučilišta prof. dr. Pero Lučin i prorektor za međunarodnu suradnju prof. dr. Damir Zec. Nakon posjeta Rektoratu, slijedio je radni ručak te oblizak sveučilišnog Kampusa i Odjela za biotehnologiju.


alt          alt
 
Tijekom posjeta pretežita tema razgovora bila je zajednička suradnja te razmatranje mogućnosti podrške koju DFG može pružiti zajedničkim projektima odnosno znanstvenicima Sveučilišta u Rijeci pri suradnji s kolegama iz Njemačke. Nakon posjete i obilaska Odjela za biotehnologiju i upoznavanja sa znanstvenicima toga Odjela predstavnike DFG-a na radnom ručku ugostio je prof. dr. Damir Zec uz nazočnost prof. dr. Tomislava Rukavine s Medicinskog fakulteta, prof. dr. Jasne Prpić Oršić s Tehničkog fakulteta te naše istaknute znanstvenice prof. dr. Jasne Peter Katalinić s Odjela za biotehnologiju.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk