Sajam stipendija u Zagrebu i Rijeci
Petak, 27.09.2013.

petak, 27. rujna 2013.
Institut za razvoj obrazovanja organizira deveti Sajam stipendija i visokog obrazovanja. Događaj se organizira 15. listopada u Zagrebu i 17. listopada u Rijeci. Sveučilište u Rijeci glavni je partner i domaćin Sajma. Svečano otvorenje održat će se 17. listopada 2013. od 9 do 10 sati, a program Sajma od 10 do 17 sati na Filozofskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. U Zagrebu se očekuje preko četrdeset izlagača iz Hrvatske i jedanaest stranih zemalja, a u Rijeci preko trideset izlagača iz Hrvatske i osam stranih zemalja. Zemlja-partner ove je godine Kanada.
Posjetitelji Sajma će na štandovima, predavanjima i kroz razgovore s bivšim stipendistima moći saznati informacije o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika. Paralelno s izlagačkim dijelom Sajma, održavat će se i predavanja izlagača vezana uz studiranje i financiranje studija, a po prvi puta će učenici i studenti moći sudjelovati u besplatnim praktičnim radionicama o polaganju standardiziranih testova (TOEFL, GMAT, GRE, SAT i ACT) te pisanju eseja i preporuka, kao bitnih dijelova upisnog procesa.

Zainteresirani će moći sudjelovati na raznim okruglim stolovima, radionicama i predavanjima na kojima će renomirani svjetski stručnjaci diskutirati o komercijalizaciji, financiranju i internacionalizaciji visokog obrazovanja.

Svi oni koji ne budu u mogućnosti posjetiti Sajam stipendija u Zagrebu ili Rijeci, moći će u periodu od 28. listopada 2013. do 30. travnja 2014. posjetiti on-line sajam  na portalu  www.stipendije.info , na kojem se također mogu pogledati popisi izlagača.


 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk