Objavljeni natječaji Zaklade
Utorak, 01.10.2013.

utorak, 1. listopada 2013.
Na mrežnim stranicama Hrvatske zaklade za znanost (www.hrzz.hr) objavljeni su natječaji, prijavna dokumentacija i kriteriji za vrednovanje za programe Istraživački projekti i Uspostavni istraživački projekti,  kao i upute za podnošenje projektnih prijedloga. Rok za prijavu na oba natječaja je utorak, 5. studenog 2013. godine do 13 sati (CET). Prijava se podnosi isključivo putem Elektroničkog sustava za prijavu projektnih prijedloga (EPP), koji će za prijavu projektnih prijedloga i postavljanje tražene dokumentacije biti dostupan nakon 4. listopada, a za registraciju je dostupan već sada i može mu se pristupiti putem poveznice na mrežnim stranicama Zaklade ili na http://epp.hrzz.hr/.
Pozivamo sve zainteresirane za prijavu ili sudjelovanje u  projektima u svojstvu suradnika da se registriraju i prije otvaranja natječajnog roka. Detaljne upute o načinu i postupku registracije u EPP sustav bit će dostupne uskoro na početnoj stranici EPP-a, a za sve daljnje informacije molimo da pratite našu mrežnu stranicu.
 
Molimo Vas da se sa svim upitima obratite isključivo e-poštom na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript za Uspostavne istraživačke projekte, odnosno na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , za Istraživačke projekte.  

 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk