Sluškinje u Imperialu
Ponedjeljak, 28.10.2013.

ponedjeljak, 28. listopada 2013.

U prostorima hotela ''Imperial'' u Opatiji, dana 2. studenog s početkom u 20 sati održat će se premijera predstave ''Sluškinje''. U predstavi, koja je ujedno i diplomski ispit, sudjelovat će osam studentica poslijediplomskog studija ''Gluma, mediji i kultura''. Rad na ''Sluškinjama'' započeo je u okviru nastave prof. Rade Šerbedžije i Aleksandra Cvjetkovića, a potom režiju i pedagoško vodstvo preuzima Staša Zurovac. Nakon oglednog izvođenja na ispitnim rokovima, vodstvo studija zaključilo je da će se ''Sluškinje'' izvesti kao diplomska predstava i time dobiti status profesionalnog kazališnog uratka. Intimna drama Jeana Geneta, o međuljudskim odnosima dvije sluškinje koje žele otrovati svoju gospodaricu, spada u jedno od najizvođenijih djela svjetske moderne dramaturgije.
Reprize se igraju  3., 5. i 6. studenog. Karte za 5. i 6. studenog mogu se kupiti u, putem kartomata na Korzu ili na www.kulturaplus.com,
kao i u hotelu ''Imperial'' sat vremena prije početka predstave.

 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk