Femininum: Mit o ljepoti
Utorak, 29.10.2013.

utorak, 29. listopada 2013.
S temom ''Mit o ljepoti'' otpočinje program ''Femininum'', koji organizira Sveučilište u Rijeci u sklopu projekta ''Vrijednosti zajednice iz perspektive društvenih i humanističkih znanosti''. Projekt je zamišljen je kao susret zainteresiranih za feminističku tematiku. ''Mit o ljepoti'' predstavit će prof. dr. sc. Sofija Vrcelj s Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Pozivamo zainteresirane na predavanje koje će se održati u srijedu, 30. listopada s početkom u 17 sati u Multimedijalnom centru (''Akvariju'') na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.
Program ''Femininum'' nastao je kako bi se studentskoj populaciji ponudio sadržaj i prostor za raspravu izvan akademskih programa. Cilj projekta je educiranje, kao i poticanje društvene odgovornosti I feminističkog senzibiliteta, a sve kroz nove spoznaje i aktualne teme.
Planirano je da se od listopada 2013. do svibnja 2014. održi osam radionica (svaki mjesec jedna) u trajanju od dva školska sata, te da svaku radionicu vodi druga predavačica s novom temom. Sudjelovat će profesorice s riječkog Sveučilišta, iz Centra za ženske studije u Zagrebu, predstavnice udruga…
Radionice su otvorene za sve zainteresirane, a stalnim i najaktivnijim polaznicama i polaznicima,  po završetku radionica, uručit će se potvrde o pohađanju.
 
 
alt

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk