Let's talk about: Nužnost kulture
Četvrtak, 07.11.2013.

četvrtak, 7. studenog 2013.
Studentski kulturni centar vas poziva da u petak, 8. studenog 2013. u 10.30 sati prisustvujete predavanju ''The Necessity of Culture'' / ''Nužnost kulture'', koje će održati Chris Torch, stručnjak za kulturni menadžment i interkulturni dijalog te osnivač ''Interculta'', nezavisne jedinice za produkciju i podršku za lokalne i internacionalne kulturne aktivnosti u Stockholmu. Predavanje se održava u organizaciji projekta ''KvadArt'', pod programom ''Let's talk about'' u prostoriji 207 Filozofskog fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.


alt
 
Chris Torch, osnivač je ''Interculta'', koji predstavlja nezavisnu jedinicu za produkciju i podršku za lokalne i internacionalne kulturne aktivnosti u Stockholmu. Torch je svoju karijeru glumca i kazališnog redatelja proširio na područje kazališnog menadžmenta, proizvodnju i javni govor, kao i na širenje interkulturnog dijaloga. Njegov rad angažira umjetnost sa stanjem u društvu i nadopunjuje umjetničke izraze s intelektualnom i političkom odgovornošću. Nadilazeći potragu za umjetničkim vrijednostima, njegovi projekti potaknuli su dijalog gdje ga nije bilo, detektirajući nedostatke u društvu. Cilj Intercultove umjetničke produkcije jest stvoriti okvir za povezivanje kultura i omogućavanje njihove interakcije. Također, cilj im je poticanje javne rasprave o problemima socijalne integracije, multikulturnih identiteta i urbane regeneracije. Chris Torch suosnivač je i ''Theorema'', udruge za promicanje rada mladih istočnoeuropskih umjetnika.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk