Potpisivanje sporazuma
Petak, 08.11.2013.
  
petak, 8. studenog 2013.
U srijedu, 6. studenog 2013. na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci potpisan je Sporazum o suradnji između tvrtke ''NoemaLife'' iz Milana i Sveučilišta u Rijeci. ''NoemaLife'' je multinacionalna  kompanija, izlistana na milanskoj burzi, koja se bavi razvojem programskih rješenja za potrebe zdravstvene industrije. U nekolicini europskih država, primjerice u Francuskoj, jedan su od najvećih dobavljača programskih rješenja u zdravstvu i njima opremaju najsuvremenije bolničke sustave.


alt


Temeljem potpisanog Sporazuma kompanija, odnosno njezina podružnica ''NoemaLife Adria'' predviđa pokretanje lokalizacije, odnosno razvoja novih programskih rješenja u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i Kliničkim bolničkim centrom Rijeka, zapošljavanje studenata Sveučilišta u Rijeci te se otvaraju mogućnosti zajedničkih istraživačkih projekata poduprijetih od strane EU.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk