Nove mrežne stranice programa Eurostars
Eurostars je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Kako bi poduzeća koja se bave znanstvenim istraživanjem stekla kompetitivnu prednost, program ih podupire u razvoju inovativnih proizvoda ili usluga. Program sufinancira transnacionalne inovativne projekte čiji rezultati se komercijaliziraju. Danas Eurostars okuplja i povezuje tvrtke i znanstveno-istraživačke institucije iz 31 zemlje članice inicijative. 

Hrvatska kontakt institucija je Poslovno inovacijska agencija RH, na čijim mrežnim stranicama se mogu naći informacije o financiranju projekata i procesu prijave projektnih prijedloga za prijašnji Eurostars program. 
 
Eurostars će biti sastavni dio programa Obzor 2020. Dokumentacija i infomacije o objavi prvog natječaja se očekuju, no poznato je kako će rok za prijavu projektnih prijedloga biti 13.03.2014. godine. Nove mrežne stranice programa nude pregled prijašnjih Eurostars projekata i omogućuju registraciju koja je obvezna prije prijave projektnog prijedloga.
 
 
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk