Obzor 2020.: Poziv za stručnjake
Europska komisija objavila je poziv za neovisne stručnjake koji bi u području istraživanja i inovacija sudjelovali u evaluaciji projektnih prijedloga, pregledu projekata i monitoringu programa i politika.  

Stručnjaci sudjeluju u:
- evaluaciji projektnih prijedloga usmjerenih na istraživanje i inovacije,
- pregledu projekata usmjerenih na istraživanje i inovacije.
 
Dodatno, stručnjaci mogu sudjelovati u praćenju napretka, rezultata i utjecaja istraživačkih programa kao i u savjetovanju pri oblikovanju budućih istraživačkih i aktivnosti inovacija. Više informacija može se pronaći među pitajima i odgovorima za stručnjake (FAQ for experts).

Na mrežnim stranicama Participant portala može se pregledati uvjete za prijavu i izvršiti prijavu, a registrirani stručnjaci mogu osvježiti svoj profil.
 
Pozvane su i organizacije poput istraživačkih institucija, sveučilišta, udruga ili poduzeća, predložiti stručnjake (također putem mrežnih stranica Participant portala)  za Obzor 2020 i "Euratom" program. Predloženi stručnjaci tako će biti uneseni u bazu stručnjaka i potom pozvani da se registriraju. 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk