Poziv za izradu online programa
Petak, 29.11.2013.

petak, 29. studenog 2013.

Centar za podršku učenju i poučavanju Sveučilišta u Rijeci zajedno sa sveučilišnom tvrtkom ''Strip'', d.o.o. i sveučilišnom udrugom ''Bura znanja'', a sukladno ciljevima projekta ''Ricount - razvoj i implementacija cjeloživotnog obrazovanja primjenom novih tehnologija'', poziva sveučilišne nastavnike na iskaz interesa za izradu online programa / modula / predmeta cjeloživotnog obrazovanja na Sveučilištu u Rijeci.
Cilj ovog poziva je uspostaviti suradnju s izvoditeljima nastave na programima cjeloživotnog obrazovanja te pružiti tehnološku, instrukcijsku i produkcijsku podršku izradi modela online nastave u programima cjeloživotnog obrazovanja. Na poziv se mogu prijaviti nastavnici Sveučilišta u Rijeci koji su nositelji i izvoditelji akreditiranih programa / modula / predmeta cjeloživotnog obrazovanja ili u postupku akreditacije na Sveučilištu u Rijeci. Rok za prijavu je 15. prosinca 2013 godine.
 
 
 
NATJEČAJ                           OBRAZAC ZA PRIJAVU
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk